Macys My-Insite: Inloggen, resetten en het schema van je Macys bekijken (2024)

Macys Insite is het MyInsite-werknemersportaal waar alle werknemers van Macy's Myinsite hun voordelen, werkschema's, hun verantwoordelijkheden ten opzichte van de organisatie en andere belangrijke informatie kunnen bekijken die in hun arbeidsbrief wordt beschreven. Werknemers kunnen inloggen om hun profielen te beheren via Macys Insite, terwijl Macy's gepensioneerden of voormalige collega's kunnen inloggen om hun salarissen, 410 voordelen en veel andere informatie te bekijken.

De Macys Myinsite-login biedt informatie voor Macy's huidige werknemers en gepensioneerde collega's, dus het is niet nodig om naar kantoor te gaan om te klagen, tenzij er een discrepantie is of de Macys Myinsite-contactpersoon Macys HR of Macy's beheerders niet kan bereiken over wat u ziet op de MyInsite Startpagina.

Macys Employee Connect maakt het gemakkelijker om vanuit huis toegang te krijgen tot werknemersaccounts en profielen en deze te beheren. Zodra je een werknemersverbinding met Macys hebt gekregen, dwz je bent ingelogd op Macy Myinsite, kun je je verwachte prestaties en bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling opvolgen.

Dat gezegd hebbende, als u dit leest, betekent dit dat u zich niet alleen wilt aanmelden voor een account bij Macys. Ofwel bent u een medewerker van Macys of u kunt niet inloggen op uw Macys-account.

In deze handleiding wordt echter beschreven hoe u zich aanmeldt voor een Macys Myinsite-account, een gemakkelijke manier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen als u het vergeet op hr.macys.net, en uw oude wachtwoord te wijzigen als u denkt dat het is gehackt.

Macys My-Insite: Inloggen, resetten en het schema van je Macys bekijken (1)

Wat is Macy?

Het is mij bekend dat Amerikanen en andere landen uit Europa weten waar Macy over gaat, maar om anderen mee te nemen die het platform niet kennen, is hier een interessant stukje informatie over Macy.

Macy's is een Amerikaans warenhuis dat zijn oorsprong vond in de Verenigde Staten, maar nu internationaal is. Macy's werd opgericht door Rowland Hussey Macy op 28 oktober 1858. Het bedrijf heeft 5 hoofdproducten, waaronder:

  • Accessoires,
  • Kleding,
  • Slaapbedden,
  • Schoenen,
  • Schoonheidsproducten,
  • Huishoudelijke artikelen.
  • Meubelen,
  • Sieraden,

Het is belangrijk dat u begrijpt dat de producten van dit bedrijf geschikt zijn voor alle leeftijden.

Het hoofdkantoor van Macy's is gevestigd in New York, VS. Het bedrijf was voorheen RH Macy & Co. Tot op heden is de winkelketen van Macy's gevestigd in ongeveer 641 verschillende plaatsen over de hele wereld.

In 2017 had het bedrijf ongeveer 130,000 mensen in dienst en had het een jaaromzet van ongeveer $ 24.8 miljard.

In 2019 had het bedrijf ongeveer 584 full-line winkels die opereren onder de naam Macy's in de VS, Puerto Rica en Guam. De grootste en grootste winkel is Macy's Herald Square.

Lees ook: Prijs Chopper Direct Connect login – myportal.pricechopper.com

Macys Mijn Insite HR

Het HR-gedeelte van Macys is in tweeën gesplitst, gecategoriseerd als "Your HR Portal"

  1. MyHR – Uw Selfservice-bestemming
  2. AskHR – Uw verbinding met het HR-team

De twee HR's van Macy spreken voor zich. MyHR is een selfservice-bestemming waar u kunt proberen eventuele problemen op te lossen die u hebt met Macys My Insite-aanmelding of Macys-planning.

AskHR is een manier om elk probleem waarmee u wordt geconfronteerd te laten escaleren, of het nu uw werk bedreigt of niet. Als u ook leads kent die uw bedrijf beter kunnen maken dan zijn concurrenten, kunt u met uw HR-afdeling praten via Macys AskHR.

Wat is een Macy's medewerker Insite?

Macys Insite is het officiële portaal voor de winkelmedewerkers van Macy's & Bloomingdale.

De Macy's Employee Site zoals hierboven beschreven is een site die is gemaakt door Macy's Human Resources (HR) voor iedereen die bij Macy's werkt. Dus als u zoekt naar zaken als Macy's werknemerslogin, Macy's ex-werknemerlogin of MySchedule Plus-login, ze zijn allemaal hetzelfde.

U moet hr.macys.net/insite/common/logon.aspx bezoeken om in te loggen op de officiële Insite Macy's portal. Dit portaal helpt u toegang te krijgen tot de informatie die u nodig heeft, inclusief planningen en ander belangrijk nieuws dat betrekking heeft op uw werk.

Aanmelden voor Macy's Insight

Volg de onderstaande stappen om u snel aan te melden voor Macy's Official Employee Portal.

  1. Bezoek www.employeeconnection.net,
  2. Wanneer de pagina wordt geopend, klikt u op Mijn Insite,
  3. Klik op Site-In.
  4. Het opent uw "Uw HR-portal", klik vervolgens op de Collega-aanmelding of u kunt op Voormalige collega-login klikken als u een voormalige collega bent.
  5. Voer uw werknemers-ID (8-cijferig) en netwerkwachtwoord in om succesvol in te loggen.

Macys MyInsite-login

Macy's Insite biedt twee mogelijkheden om in te loggen. De eerste is voor huidige werknemers, met het label "Collega Sign in", en de tweede login-optie is voor gepensioneerde Macys-werknemers die ingeroosterd zijn.

Als uw Macy's afspraak echter nog actief is, dient u in te loggen via de Collega Sign in, terwijl medewerkers die met pensioen zijn of wiens afspraak bij Macy's is beëindigd, de tweede inlogmogelijkheid voor voormalige medewerkers van Mercy's zullen moeten gebruiken.

Macys' collega-login

Hier leest u hoe u inlogt op uw Macys-account als uw afspraak nog steeds actief is en u bent ontslagen of met pensioen bent.

  1. Zorg voor een apparaat met internettoegang, zoals een smartphone of pc, en maak verbinding met wifi of een beschikbare internetbron.
  2. Navigeer naar de hr.macys.net login pagina
  3. Zoek de knop "Collega aanmelden" en klik erop
  4. Voer uw My-Insite medewerker ID (8-cijferig) in
  5. Geef uw "Netwerkwachtwoord" op
  6. Voer de cijfers in die op het scherm verschijnen
  7. Klik op de knop "Inloggen" om toegang te krijgen tot het account van uw werknemer
Macys My-Insite: Inloggen, resetten en het schema van je Macys bekijken (2)

Nu, nadat je succesvol bent ingelogd, heb je toegang tot het beheren van je profiel, het bekijken van je Macys-schema, Macys-voordelen en vele andere zaken die verband houden met je account.

Voormalige Macy's collega-login

Als je gepensioneerd bent, of je afspraak is beëindigd en je wilt inloggen op Macys My Insite, dan moet je de Macys Former Collega Sign in gebruiken.

Hieronder leest u hoe u dat kunt doen:

  1. U moet ervoor zorgen dat u een apparaat heeft dat verbinding kan maken met internet. U kunt een smartphone of pc gebruiken en verbinding maken met een wifi-netwerk.
  2. Ga met de browser op het apparaat naar https://hr.macys.net/insite/common/logon.aspx
  3. Ga onder je HR, klik op "Former Collega Login" in de twee rode opties
  4. Voer de werknemers-ID's (8 cijfers) in die u eerder gebruikte om in te loggen
  5. Voer het accountwachtwoord in. Als je het niet meer weet, betekent dit dat je je wachtwoord opnieuw moet instellen om in te loggen
  6. Voer het nummer in dat op het scherm wordt weergegeven
  7. Klik op de login-knop

Als de Macys-medewerkersverbinding nu nog actief is, wordt u naar uw vorige account geleid.

Macy's verbindingsschema voor werknemers

Hier leest u hoe u uw Macy-schema online kunt bekijken zodra u toegang heeft tot uw account.

  1. Log in op uw Macys Employee Connection-account
  2. Klik op het tabblad "Mijn gegevens"
  3. Navigeer door de menu-opties
  4. Selecteer het tabblad Mijn gegevens
  5. Klik op het vervolgkeuzemenu om een ​​datum of tijdsinterval te selecteren
  6. Het Macy-schema wordt weergegeven:

Als je een schema hebt dat je nu moet bijwonen, zie je het daar en weet je wat je vervolgens moet doen.

Wachtwoord vergeten, ontgrendelen en wijzigen

Het inlogwachtwoord van het Macys Employee Connect-account kan worden gewijzigd via de Macys-wachtwoordbeheerder. De onderstaande stappen kunnen u daarbij helpen als u dat wilt.

  1. Via hr.macys.net ga naar de Macys-inlogpagina
  2. Selecteer uw Macys-medewerkersverbindingsaccount (dit is van toepassing op aanmelding door collega's of voormalige collega-aanmelding)
  3. Klik op Wachtwoord vergeten/ontgrendelen/wijzigen
  4. Dit brengt je naar de Macy's wachtwoordmanager reset
  5. Geef uw Macys 8-cijferige ledenlogin op (als uw gebruikersnaam)
  6. Geef uw BSN (Social Security Number) op of voer het 4-cijferige nummer bij verhuur in als uw pincode
  7. Klik op de knop ''Volgende''
  8. Volg nu de instructies op het scherm om uw wachtwoord voor uw Macys-medewerkersverbinding opnieuw in te stellen of te wijzigen.
Macys My-Insite: Inloggen, resetten en het schema van je Macys bekijken (3)

Een beginnershandleiding om in te loggen op de Macy-medewerkersportal.

  • Stap 1: De eerste stap is om rechtstreeks naar de Macy's Employee Connection Insite-website te gaan: hr.macys.net/insite/common/logon.aspx.
  • Stap 2: Klik op "Collega Login". U wordt doorgestuurd naar het Macy's Insite-medewerkersinlogportaal.
  • Stap 3: het volgende dat u moet doen, is Macy's 8 Employee ID invullen.

U bent op dit moment misschien de weg kwijt of weet misschien niet hoe u toegang kunt krijgen tot uw 8-cijferige werknemers-ID? De 8-cijferige werknemers-ID wordt voor u gegenereerd zodra u in dienst bent bij Macy's of Bloomingdale's.

In het zeldzame geval dat u uw identiteitsbewijs niet hebt gekregen, moet u naar de afdeling Personeelszaken gaan. En als u deze ontvangt, mag u de 8-cijferige werknemers-ID niet kwijtraken. Deze informatie moet altijd worden verstrekt wanneer u wilt inloggen op de portal.

Stap 4: Vul het netwerkwachtwoord in. Het netwerkwachtwoord wordt aan u verstrekt met uw 8-cijferige werknemers-ID. Zorg ervoor dat u dit wachtwoord niet kwijtraakt, aangezien u uw wachtwoord altijd moet opgeven wanneer u inlogt.

Hoe de Macys MyInsite-portal te gebruiken.

Macy's Insite is belangrijk voor alle medewerkers van Macy en Bloomingdale. Via de live portal kunnen gebruikers hun salaris, planning en meer bekijken.

  • Bekijk je werkrooster per week.
  • Bekijk de voordelen.
  • Verander hun medische, tandheelkundige en visuele dekking.
  • Check bedrijfsnieuws en lees de website van het bedrijf.
  • Bekijk uw vorige loonstrookjes.
  • Wijzig belasting-, 401K- en socialezekerheidsinformatie.
  • Bekijk W2's en W4's.
  • Werknemers kunnen eenvoudig wijzigingen aanbrengen in hun contactgegevens, zoals adressen, telefoonnummers en meer.
  • Via insite kunnen medewerkers betaald verlof, vakantiedagen en meer aanvragen.

aanbevelingen:

  • Publix Passport Oasis Online inloggen op www.publix.org
  • AKO Leger Inloggen | Leger kennis online registratie en login
  • Hoe maak je gratis een .Edu e-mailaccount aan
  • 15 beste scholen voor Pre Med
  • American Red Cross Volunteer Connection: alles wat je moet weten
Macys My-Insite: Inloggen, resetten en het schema van je Macys bekijken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6182

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.