Ideeën voor het tekenen van geesten (2023)

Halloween staat voor de deur. Het is tijd om creatief te worden! Hier is een verzameling van enkelesuperleuke en eenvoudige ideeën voor spooktekenen. Maak er unieke verfraaiingen vanversier je Halloween-traktatiesen uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes, of maak deze kleine jongens voor de lol!Een geest tekenenkan ook een leuk en gemakkelijk kunstproject voor kinderen zijn. De 10gemakkelijk te tekenen spookideeënprikkel uw kinderen om deze leuke ambachten te ontdekken!

Geesten zijn overal en ze kunnen eng zijn! Maar je hoeft niet bang voor ze te zijn, vooral niet als ze de vorm hebben van een leuke en spookachtige spooktekening. Dezecoole spooktekeningenzal je vrienden doen rillen! Er zijn tal van gemakkelijke spookideeën die iedereen kan tekenen, of als je een uitdaging wilt, kun je doorgaan met moeilijkere tekeningen. Alle leeftijden zullen hiervan genietenspook tekeningendie perfect zijn voor Halloween of elk moment van het jaar! Dezeideeën voor het tekenen van geestenvariëren van eenvoudig en beginnersvriendelijk tot meer geavanceerd. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of je vaardigheden op de proef wilt stellen, er zijn hier genoeg ideeën voor iedereen.

Leuke spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (1)

Geesten kunnen beangstigend zijn, maar dat hoeven ze niet te zijn! Er wordt gezegd dat ze verschijnen in een mensachtige vorm, schaduw of zelfs gewoon als mist.Vier je favoriete spookachtige personagedoor het op papier te tekenen. Deze tutorial laat je zien hoe je een geest kunt tekenen met eenvoudige stappen en eenvoudige lijnen om je vrienden te verbazen. Bekijk onze verzameling spookachtige, coole enleuke ideeën voor het tekenen van geesten. Leer omteken geesten in alle soorten en maten- van enge schedels tot gloeiende bollen. Vind iets perfects voor uw favoriete vakantie of elk moment van het jaar.

Meer tekenlessen

  • Ideeën voor het tekenen van varkens:Leer gemakkelijk, gemiddeld en moeilijk tekenentekeningen van varkensdieren, stripfiguren en meer door onze stapsgewijze zelfstudies te volgen.
  • Eenhoorn tekenideeën: Dat leer je welteken alles van de legendarische eenhoornaan de angstaanjagende draak door middel van eenvoudige en gemakkelijk te volgen instructies.
  • Ideeën voor het tekenen van Mickey Mouse: Als je een Disney-fan bent of op zoek bent naar inspiratie voor je foto's, bekijk dan al het schattige en eenvoudigeMickey Mouse tekenideeënof onze gemakkelijke manier om hier uw familietekeningen te maken.
  • Ideeën voor het tekenen van dolfijnen: Of je nu een beginner bent of een ervaren artiest, onzedolfijn tekeningenzal je helpen om een ​​van deze leuke wezens te tekenen.

Ghost Tekening Enge Tutorial

Ideeën voor het tekenen van geesten (2)

Het tekenen van geesten is een van de gemakkelijkste dingen om te doen als je leert tekenen. In deze stapsgewijze zelfstudie kun je heel gemakkelijk en snel leren hoe je een geest kunt tekenen, afhankelijk van je ervaring met het tekenen van eenvoudige vormen en lijnen. Het is gemakkelijk als je eenmaal ziet hoe het moet! We hebben ook een kleurplaat met een aantal spookhuizen en geesten, zodat ze bij elkaar passen als je hem na het tekenen wilt inkleuren.

kunstprojectenvoorkinderen

Stapsgewijze handleiding om geest te tekenen

Ideeën voor het tekenen van geesten (3)

Met behulp van deze stapsgewijze handleiding voor het tekenen van een geest, creëer je in een mum van tijd je spookachtige spoken! Ga aan de slag met onze eenvoudig te volgen instructies en begin je reis door de kunstwereld als kunstenaar. Het idee leidt je door elke stap en laat je het hele proces zien, zodat je meteen aan de slag kunt. Zodra je je spooktekening hebt voltooid, voeg je details toe met een potlood of pen.

iheartcraftythings

Ghost Tekening Leuke Tutorial

Ideeën voor het tekenen van geesten (4)

(Video) Mijn echte naam.

Deze tutorial is bedoeld om je te helpen schattig een geest te tekenen. We hebben een paar eenvoudige en gemakkelijke technieken gebruikt om het te maken. Volg deze tutorial stap voor stap, en ik weet zeker dat je niet zult kunnen vertellen wat er aan de hand is met deze tutorial, want het is heel gemakkelijk. Volg de stappen, koop al je materialen, kies de mini- of full-size sjablonen en maak je eigen Ghost Head!

hoe voor kinderen te tekenen

Eenvoudige spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (5)

Als je het juiste decor nodig hebt om je huis op te fleuren voor Halloween, bekijk dan dit uitstekende idee om spookachtige tekeningen op je ramen te maken met eenvoudig gereedschap en andere benodigdheden. Dit is de ultieme truc voor kinderen op Halloween-feestjes. Je hoeft alleen maar een geest te tekenen en uit te knippen op zwart papier.

Halloween-spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (6)

Doodling kan zowel creatief als vermakelijk zijn. Maar wat als je op je verjaardag een doodle-blok met Halloween-thema hebt ontvangen en binnen tien dagen honderd doodles voor Halloween moet maken? De tekening is een leuke krabbel die je zelf kunt tekenen of voor een aankomend project voor Halloween. Deze tutorial zal je door de stappen leiden om een ​​fantastisch uitziend lichaamsdeel te maken, zoals handen, benen, armen en hoofd.

U kunt ook zien:Ideeën voor het tekenen van heksen

Enge spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (7)

Als je van de griezelige en griezelige kant van het leven houdt, dan is deze People Are Scary Drawing een perfect idee! Het kan worden gebruikt als aanvulling op elk Halloween-feest of evenement. Deze tekening wordt geleverd met stapsgewijze instructies die gemakkelijk te volgen zijn. Flits je creatieve geest. Het is eng en gemakkelijk te leren, maar het resultaat is verbluffend. Ga de uitdaging aan en maak met minimale inspanning een Halloween-doodle.

Geest met bloemen tekenen

Ideeën voor het tekenen van geesten (8)

Als je het moeilijk vindt om een ​​mooie Halloween-doodle te maken, bekijk dan deze geest met bloementekening gemaakt door onze creatieve community die je dag speciaal maakt. Je kunt dit gebruiken om Valentijnsdag te vieren of om de vakantie levendiger te maken dan normaal. Je kunt het personaliseren om je meesterwerk te creëren of het ophangen zoals het is voor een griezelige Halloween-decoratie. Lade op een transparante achtergrond zodat je er meer kleuren aan kunt toevoegen.

Hoe een geest te tekenen Gemakkelijke tekenideeën voor beginners

(Video) HOE TEKEN JE EEN LEUKE SPOOK VOOR HALLOWEEN | Gemakkelijke tekeningen

Tekenen is een prachtige hobby die iedereen kan leren, maar veel mensen hebben hulp nodig om te beginnen. Deze video laat je zien hoe je in vier eenvoudige stappen een geest tekent zonder speciale materialen. Zelfs als je nieuw bent in tekenen en het nog nooit eerder hebt geprobeerd, leert deze tutorial je alle technieken die je moet kennen en ga je vandaag nog aan de slag!

Hoe een geest te tekenen. Eenvoudige tekenideeën voor Halloween

Als je graag een geest tekent, maar meer tijd nodig hebt om ze er goed uit te laten zien, dan is de tutorial van vandaag iets voor jou! In deze video laat ik je zien hoe je in vijf eenvoudige stappen een griezelige geest tekent. Het is gemakkelijk genoeg voor beginners, en elke artiest die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om leuke kunstwerken te maken, zou het eens moeten proberen. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​spooktekening te maken, dus zelfs kinderen kunnen het uitproberen. Het mooie van dit project is dat er niet veel moeite of artistieke vaardigheden voor nodig zijn. Alles wat je nodig hebt is papier en een potlood!

Geest Tekening

In deze tekenles leer je hoe je een geest tekent. Dit is een eenvoudige tekening voor beginners. Het volgt een reeks basistechnieken voor het tekenen van potloodschetsen die handig kunnen zijn voor kinderen en volwassenen die voor het eerst leren schetsen. Deze tutorial zal een geest tekenen met veel eenvoudige vormen en stappen. Het idee is om een ​​schattige kleine geest te creëren die klaar lijkt om tijdens Halloween door het huis te spoken. Je kunt elke kleur of elk ding gebruiken om het er indrukwekkender uit te laten zien. Veel plezier en geniet van het tekenproces!

Casper de vriendelijke geest tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (9)

Als je van Casper the Friendly Ghost houdt, zul je dol zijn op deze eenvoudig te volgen tekenles. In deze video leer je in eenvoudige stappen hoe je Casper in minder dan 10 minuten kunt tekenen. U kunt uw tekening zelfs personaliseren door enkele van uw details toe te voegen. Deze Casper the Friendly Ghost-tekening is een leuk project voor kinderen en beginnende kunstenaars. Je kunt dit ook op T-shirts of andere kleding printen als een geweldige manier om je liefde voor alles wat griezelig is te laten zien.

B00N8MC3U2

Eenvoudige spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (10)

Met deze eenvoudige spooktekening kun je iets nieuws proberen, ontspannen en plezier hebben door je favoriete personages op unieke wijze na te bootsen. Maak je unieke spooktekening met deze afdrukbare kunstactiviteit. Kies je favoriete papier, kleur en ontwerp en laat je creativiteit de vrije loop! De makkelijke spooktekening is een vel papier met richtlijnen voor het schetsen van een uniek ontwerp en een quote op de achterkant. Als je van Halloween of griezelige dingen houdt, dan is dit iets voor jou!

Hoe doe je

(Video) Mats van 13 draagt graag make-up

Pompoen Hoofd Geesten Tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (11)

Geesten en pompoenen zijn twee van de meest populaire Halloween-thema's, dus waarom zou je ze niet combineren in één tekening? Dit project combineert je favoriete herfstelementen tot één enge foto. Schilderijen en potloden werken hier net zo goed, maar ze worden beide aanbevolen om je te helpen een leuke spookachtige scène te creëren die iedereen zal bewonderen. Je hebt je pompoenkop-spooktekeningen in slechts een paar stappen geperfectioneerd. U kunt eenvoudig potloden, verf, pastelkleuren en meer gebruiken om uw perfecte spookachtige pompoenspook te creëren.

iamrachellmichelle

Ghost Tekening Schattig Met Gekleurd Potlood

Ideeën voor het tekenen van geesten (12)

Deze schattige geest is een goed voorbeeld van hoe zelfs een artiest met een gemiddeld vaardigheidsniveau een prachtig stuk kan maken met dit medium. De toevoeging van bloemen achter hem geeft de scène een gevoel van diepte, wat een uitdaging kan zijn bij het gebruik van dit medium. Deze tekening is een leuke manier om een ​​beetje Halloween-sfeer in huis te halen.

CUVZT0WJSdK

Paddestoelen Ghost Tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (13)

Waarom voeg je geen griezelig plezier toe aan je huis met onze Creative Painting of Ghost Mushrooms? Dit schilderij bevat spookpaddestoelen die zijn gekleurd met aquarelverf en gedecoreerd met markers voor een coole en leuke look. Met verschillende beschikbare kleuren kun je dit schilderij in elke kamer gebruiken en decoreren met unieke geesten om elk uniek te maken! Dit project is perfect voor iedereen die van tekenen en schilderen houdt of creatief wil zijn.

kmcubley

Enge spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (14)

Deze enge spooktekening is een leuk project om met je kinderen te doen, maar het is ook geweldig voor volwassenen. Het gaat om schaduwen, wat het boeiend maakt en je zal helpen leren hoe je diepte kunt creëren - met een supercoole stijl die kan worden gebruikt op T-shirts en andere feestartikelen. Het is geweldig voor alle leeftijden en is een geweldige hand-out voor feesten, schoolevenementen en zelfs voor thuisdecoratie! Of je nu een volwassene bent die een sluw gezicht probeert op te zetten voor de kinderen of een aspirant-artiest die je Halloween-feest voorbereidt, dit kleurboek is een leuke manier om in de stemming te komen.

instagram

Film Magic Ghost Tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (15)

Deze film, magische geest, is zo'n leuk en creatief idee. De techniek die is gebruikt om deze tekening te maken, is eenvoudig maar produceert een ongelooflijk effect. De kunstenaar gebruikt acrylverf op papier om kleurlagen aan te brengen en gebruikt vervolgens aquarelpotloden voor de laatste details. Het heeft een leuke, cartoonachtige stijl met behoud van een realistisch aspect. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor iemand die van tekenfilms houdt of films waardeert.

mariann__art

Mini-spookkrabbels

Ideeën voor het tekenen van geesten (16)

De Mini Ghost Doodle is een geweldige manier om kinderen op een leuke manier te leren tekenen. De minidoodle is gemakkelijk op te bergen in rugzakzakken of bureaulades en kan gemakkelijk onderweg worden meegenomen. De doodle is ook uitwisbaar! Het is ook verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zodat kinderen hun favoriet kunnen kiezen. Deze schattige handgetekende ontwerpen zullen zeker griezelig plezier brengen bij je volgende bijeenkomst. De mini-spookkrabbels in deze set zijn gemakkelijk te herkennen en kleuren goed, dus je kunt markers of aquarelverf gebruiken.

mijnart.outlet

Arme Martha Tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (17)

Deze arme Martha-tekening, gemaakt met pen en inkt, is fantastisch. Met zorgvuldige details en schaduwen heeft de kunstenaar een realistische weergave van Martha's gezicht getekend. Het bijschrift draagt ​​bij aan deze afbeelding door een humoristische toon toe te voegen, waardoor het een geweldig gespreksonderwerp is voor kunstenaars en liefhebbers. De kunstenaar heeft een geweldig stuk gemaakt dat opvalt. Ze ziet er mooi uit, maar geeft te veel om wat anderen van haar denken om het te beseffen.

(Video) Joeke is 8 jaar en nu al een succesvol model

oppas_arts

Leuke spooktekening eenvoudig

Ideeën voor het tekenen van geesten (18)

Deze spooktekeningen zijn zo gemakkelijk in te kleuren dat je verbaasd zult zijn hoe snel je je aangepaste geest kunt maken. Volg de eenvoudige stapsgewijze instructies en kleur je ontwerp in met de meegeleverde markers. Kies uit verschillende kleuren en stijlen en voeg tekst toe om je unieke geesten overal in huis of op kantoor te laten zien. Dit zijn geweldige tekeningen voor beginners of zelfs kinderen! Tekeningen bevatten een volledige pagina met kleurpagina's en stapsgewijze instructies.

startheepicon

Ghost Holding Koffie Tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (19)

Deze geest die een hete koffie vasthoudt, is zo'n eenvoudige en creatieve tekening. Je zou dit ontwerp kunnen gebruiken om handgemaakte wenskaarten te maken, ze op de omslag van je notitieboekje te plakken of zelfs op t-shirts. Het is gedaan met inktpen en stiften, dus het in elkaar zetten zal niet moeilijk zijn. Het is een slimme manier om een ​​handgemaakte Halloween-kaart te maken die opvalt tussen in de winkel gekochte cadeaus.

instagram

Leuke spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (20)

Dit is een leuk tekenproject om te doen. Nu kunt u uw spooktekening maken. Het witte papier is ontworpen om eruit te zien als een muur met houten panelen en werkt geweldig met een ideeënboek dat je misschien aan je muur hebt hangen! Je kunt de achtergrond kleuren of wit houden en een leuke knaller van helderwit uitgesneden papier hebben als je het glas als venster gebruikt.

instagram

Camping Spoken Tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (21)

Hier zijn de geesten van het bos, kamperen. Deze doodle is een geweldige tekenreferentie voor iedereen die zijn tekenvaardigheid wil oefenen. Tekenen met een referentie is een geweldige manier om je observerende tekening te verbeteren, vooral als je probeert naar het leven te tekenen. De tekening toont een groep geesten bij een kampvuur, die griezelverhalen en spookverhalen vertellen. Het beste deel is dat dit ook een geweldig cadeau zou zijn!

instagram

Oh nee, een spooktekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (22)

Deze tekening helpt je out of the box te denken en creatieve oplossingen te vinden. Deze schattige spooktekening zal het lukken! Het kan je aan het denken zetten over hoe geesten kunnen worden afgebeeld, of het is iets om op een stuk papier op het werk te gebruiken, zodat je je herinnert waarom je werk zo belangrijk is. De geest heeft grote ogen, een puntige neus en een coole hoed. Deze tekening is een goede manier om buiten de gebaande paden te denken over spooktekeningen!

13_robots

U kunt ook zien:Ideeën voor het tekenen van piraten

Geschokt Ghost Tekening

Ideeën voor het tekenen van geesten (23)

Dit is een prachtige Shocked Ghost-tekening die je zal helpen een geest te tekenen. De lijnen zijn duidelijk en eenvoudig maar zeer effectief om het beeld een dimensie te geven. Wees creatief bij het aanbrengen van schaduw en gebruik wassingen over delen van de tekening om schaduw toe te voegen. Het is perfect voor iedereen die geen professionele artiest is, maar enkele eenvoudige tekeningen wil toevoegen die toch leuk en interessant zijn. Of je nu op zoek bent naar een leuk Halloween-project of in contact wilt komen met je innerlijke artiest en jezelf een creatieve boost wilt geven, dit boek helpt je om snel en gemakkelijk geweldige monsters en geesten te tekenen.

(Video) Veel steun voor gepeste Suze van 9 jaar

instagram

Videos

1. 25 Gevaarlijkste Speelgoed Ooit
(TopNL)
2. Waar denken jullie dat ik ben? ☀️🥰
(lisanne.dijkstra)
3. 20 eenvoudige en gave tekentrucs
(5 Minuten Knutselen)
4. 10-jarige Raakte Plots Zwanger. Maar op de Dag van de Bevalling Ontdekten de dokters Iets Schokkends
(Interessante Verhalen)
5. Hoeveel mensen tel jij? 💜
(CreaChick)
6. SLIMME CAMPINGHACKS EN TIPS || Doe-het-zelf ideeën voor reizigers door 123 GO!
(123 GO! Dutch)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 31/08/2023

Views: 5949

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.