Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (2023)

na

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (1)

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (2)

Lynn Corbitt

Laatst bijgewerkt: 7 juli 2023

Wil je meer echte Instagram-volgers?

Probeer Kicksta nu!

Het staat buiten kijf dat in de wereld van sociale media het hebben van veel Instagram-volgers wordt geassocieerdeen bepaald niveau van succes. Ghost-volgers op Instagram vormen echter een groeiend probleem voor het platform dat zelden wordt besproken.

Lange tijd zorgde het simpelweg hebben van een groot aantal volgers op Instagram ervoor dat je account direct autoriteit en aantrekkingskracht kreeg.

Het is waar dateen grote aanhang op Instagramkan sociale geloofwaardigheid creëren, de online verkoop verhogen en de deur openen naar samenwerkingen met influencer-marketing.

Niet alle volgers zijn echter even waardevol en een slechte kwaliteit van volgers kan een grote invloed hebben op uw bedrijfsresultaten.

Alser wordt meer zaken gedaan door zowel merken als influencers op Instagram, zoeken professionals nu naar kwaliteit boven kwantiteit als het gaat om Instagram-volgers.

Snelle links

Dus, wat zijn spookvolgers?

Simpel gezegd,spook volgelingenzijn nep- of inactieve gebruikers op Instagram (of andere socialemediaplatforms) die zich niet bezighouden met uw inhoud.

Dit soort accounts hebben zelden inhoud op hun profiel en worden vaak gemaakt door bots.

Als je een van je volgers opmerkt die een groot aantal accounts volgt, maar zelf maar een paar volgers heeft, is de kans groot dat ze niet echt zijn en daarom niet actief zijn op je Instagram-account.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (3)

Een paar willekeurige volgers is niets om je zorgen over te maken, maar te veel spookvolgers kunnen een grote impact hebben op je Instagram-engagement.

In deze gids onderzoeken we het fenomeen van spookvolgers op Instagram en hoe je ervoor kunt zorgen dat de kwaliteit van je merk er niet door wordt beïnvloed.

(Video) 20 SCARY GHOST Videos That'll Chill You To The Bone

Waarom zijn Ghost-volgers slecht voor je Instagram?

Het grootste gevolg van spookvolgers is hoe dan ook het verlies aan geloofwaardigheid.

Als een account bijvoorbeeld 20.000 volgers heeft, maar slechts 20-50 vind-ik-leuks per foto, zullen gebruikers gemakkelijk de inconsistentie in deze twee statistieken opmerken.

Als gevolg hiervan komt de authenticiteit van hun profiel in het geding, wat plaats maakt voor andere problemen.

Geestvolgers en betrokkenheid

Ghost-volgers kunnen het vaak buitengewoon moeilijk maken om uw marketinginspanningen nauwkeurig te waarderen.

Het aantal volgers wordt gebruikt om de belangrijkste prestatiestatistieken van een profiel aan te geven, maar deze statistieken kunnen worden vertekend door spookvolgers.

Overweeg twee kledingbedrijven die op Instagram adverteren:

1. Bedrijf A heeft 10.000 volgers en gemiddeld 1.500 likes per foto en ongeveer 50-60 reacties.

2. Bedrijf B daarentegen heeft 40.000 volgers, maar gemiddeld slechts 30-50 likes en een handvol reacties.

Hoewel bedrijf B er op het eerste gezicht beter uitziet vanwege het astronomische aantal volgers, is het realistisch gezien een veel minder waardevol profiel vanwege de lage betrokkenheid.

Gebruikers met valse Instagram-volgers kunnen hun bereik op Instagram niet echt bepalen, omdat ze geen idee hebben hoeveelechtvolgers die ze daadwerkelijk hebben.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (5)

Tegenwoordig wordt Instagram voor meer gebruikt dan alleen het delen van foto's van uw maaltijden, vakanties en muziekvoorkeuren.

Instagram wordt een instrument voor massamarketingvoor zowel merken als influencers.

Hoe spookvolgers merken beïnvloeden

Bedrijven proberen producten op Instagram te verkopen om een ​​van de 1 miljard gebruikers te bereiken. Het winstpotentieel achter zo'n bereik is enorm.

Spookvolgers op Instagram zullen echter nooit toeschrijven aan vind-ik-leuks op een bericht, klikken naar een website of verkopen.

“Wees authentiek. Investeer in plaats van een bot de tijd om echt met je volgers om te gaan en zelf commentaar te geven en hun foto's leuk te vinden. Als je echt contact maakt, weten ze het en worden ze loyalere klanten.” – Jessi Robertswww.CheekysBrand.com @cheekyschicks

Vooral met de uitrol van nieuwe functies, zoalsshopbare Instagram-feeds, wordt Instagram een ​​platform voor klanten om niet alleen producten te ontdekken, maar ook direct aankopen te doen.

Merken die kortere wegen nemen om hun volgers snel een boost te geven, zullen nooit een toename van hun ROI zien.

Hoe spookvolgers beïnvloeders beïnvloeden

Influencers worden geconfronteerd met een soortgelijke dreiging op Instagram.

Aan het einde van de dag,merken werken samen met influencersom een ​​publiek te bereiken dat oprecht geïnteresseerd is in hun product en idealiter een aankoop doet.

(Video) 13 SCARY GHOST Videos You Won't Want to Watch Alone

  • 🤩
  • 🤙
  • 🤑

Sluit je aan bij meer dan 100.000 slimme Instagram-marketeers

Als je moeite hebt om Instagram-volgers te krijgen en je profiel organisch wilt laten groeien, meld je dan vandaag nog aan voor Kicksta.

Het hebben van veel volgers kan in eerste instantie potentiële partners aantrekken. Geloofwaardige merken zullen het echter merken als het engagementpercentage niet overeenkomt met het aantal volgers.

Als de cijfers van een influencer besmet lijken te zijn door spookactiviteit, kan dit ertoe leiden dat ze partnerschappen mislopen.

Instagram kraakt tegen spookvolgers

In april 2017, Dat meldt Business Insiderdat Instagram spookvolgers begon aan te pakken door diensten van derden te sluiten die "direct echte volgers" boden en betrokkenheid verzonnen.

De reden voor deze stap is dat "botactiviteit" ongezond is voor profielen en dat de aanwezigheid van dit soort profielen de gebruikerservaring negatief begon te beïnvloeden.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (6)

Bovendien is Instagram de afgelopen maanden begonnen de kwestie van spookvolgers serieuzer te nemen. Als blijkt dat uw account veel nepvolgers heeft, bestaat de kans dat u van het platform wordt verbannen.

Hoe voorkom je spookvolgers?

Het goede nieuws is dat spookvolgers in de meeste gevallen niet iets zijn dat zomaar gebeurt. Gebruikers moeten activiteiten ondernemen die de kans vergroten dat ze spookvolgers krijgen.

Er zijn verschillende methoden die kunnen resulteren in spookvolgers op Instagram. Dit is wat u moet vermijden:

1. Koop geen volgers voor uw account

De meest gebruikte methode om volgers te krijgen, is door ze te kopen.

Diensten zoalsGramblastaanbiedingen aanbieden voor volgers. Voor slechts $ 2,99 kun je 100 volgers krijgen.Buzzdagenbiedt een vergelijkbare deal - $ 1,89 voor 100 volgers.

Hoewel deze services bieden om uw account meer in het oog te laten springen door het aantal volgers te vergroten, betaalt u alleen voor een aantal.

Deze volgers zullen uw inhoud waarschijnlijk nooit leuk vinden of erop reageren. En als je wordt betrapt met nepvolgers, wordt je geloofwaardigheid ernstig beschadigd.

2. Koop nooit een bestaand Instagram-account

Een andere methode om te vermijden is het kopen van een reeds bestaand Instagram-account met volgers.

Websites, zoals fameswap.com, maak een marktplaats waar je een bestaand Instagram-account kunt kopen dat al honderdduizenden volgers heeft.

Als het te goed klinkt om waar te zijn, is dat omdat het zo is...

Dit soort bedrijven maken vaak niet het volledige Instagram-handvat bekend, dus je kunt de daadwerkelijke kwaliteit van het account pas na de verkoop analyseren.

Het is een enorm risico als het account dat u wilt kopen al gevuld is met nepvolgers.

En als je het account eenmaal hebt gekocht, is de kans dat je dezelfde inhoud plaatst als de oorspronkelijke eigenaar extreem klein.

Zodra u het account hernoemt, is de kans groot dat de volgers die u met het account hebt gekocht, verloren gaan. Degenen die blijven hangen, zullen geen oprechte interesse hebben en zullen dus een negatieve invloed hebben op uw betrokkenheid.

En alsof dat nog niet genoeg is, verbiedt Instagram accounts vaak als ze een verkoop of verdachte activiteit vermoeden vanwege een naamswijziging.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (7)
(Video) DE EERSTE DIE REAGEERT BEPAALT WAT WE GAAN DOEN

3. Vermijd het kopen van likes en reacties op je berichten

Als je al spookvolgers hebt, kan het verleidelijk zijn om te proberen het schijnbare gebrek aan betrokkenheid te compenseren door likes en reacties te kopen.

Toepassingen zoals Grampify,Super Liker en IG Flashbied aan om het aantal vind-ik-leuks op uw profiel te vergroten door uw foto's op een nieuwsfeed te plaatsen en ervoor te zorgen dat andere gebruikers ze leuk vinden, in ruil voor uw vind-ik-leuks op hun foto's.

Hoewel deze methode op de korte termijn betrokkenheid en een kortetermijnboost in likes biedt, biedt het geen blijvende betrokkenheid op de lange termijn.

Deze volgers zijn personen die uw inhoud alleen leuk vonden of erop reageerden, zodat hun account meer betrokkenheid zou krijgen. Dit is niet duurzaam.

In plaats daarvan zou je een organische tactiek moeten gebruiken omkrijg meer likes op Instagramnatuurlijk, wat de enige langetermijnoplossing is om een ​​hoge betrokkenheid te behouden.

Hoe Ghost-volgers op Instagram te verwijderen

Ongetwijfeld zijn ghost-volgers zeer ongewenst en kunnen ze de geloofwaardigheid van je Instagram-account schaden.

Gelukkig zijn er verschillende methoden en hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om spookvolgers van je account te verwijderen.

1. Verwijder Ghost-volgers handmatig

Ga door je eigen account en kijk wie jou volgt. Als het account beperkte eigen volgers en beperkte inhoud heeft, is het zeer waarschijnlijk dat het account een spookvolger is.

Met Instagram kun je door je foto's bladeren en zoeken wie ze leuk vond. Als de betreffende volger zich niet heeft beziggehouden met uw inhoud, kunt u deze zelfs zelf als volger verwijderen, net zoals u een vriend op Facebook verwijdert.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (8)

Deze handmatige tactiek kan echter omslachtig blijken te zijn en is niet praktisch als uw account honderdduizenden volgers heeft.

Maak je geen zorgen! Er zijn verschillende diensten die aanbieden om het proces te stroomlijnen.

2. Hulpmiddelen om spookvolgers te detecteren

Hulpmiddelen zoalsSpruit bieden diepgaande analyses van het totale aantal volgers, verkregen likes en ontvangen reacties.

Het vergelijken van deze statistieken biedt de mogelijkheid om de betrokkenheid bij uw account te begrijpen en te meten of er botactiviteit plaatsvindt.

Tools zoals deze kunnen je helpen begrijpen hoe ernstig je spookvolgerprobleem is en hoeveel diepgang je nodig hebt om je account te herstellen

3. Tools om Ghost-volgers te verwijderen

Gewoon gemeten is een ander hulpmiddel waarmee u uw volgers kunt begrijpen.

Het geeft een diepgaande analyse, niet alleen van uw betrokkenheidsstatistieken, maar ook van hoe betrokken elk van uw volgers is.

Met vergelijkbare tools kunt u zien hoe vaak een volger zich met uw inhoud heeft beziggehouden en biedt u de mogelijkheid om deze te verwijderen.

Methoden om organisch echte volgers voor Instagram te krijgen

Oké, dus je begrijpt nu dat het kopen van nepvolgers dat wel isernstigde slechtste zet die je kunt doen voor je merk.

Maar je wilt toch je sociale gemeenschap uitbreiden en meer autoriteit krijgen in je niche, toch?

Om een ​​waardevol profiel te behouden, is het absoluut noodzakelijk om organische volgers te hebben die dat ook daadwerkelijk zullen doenga aan de slag met uw inhoud.

Er zijn verschillende methoden en tools om echte volgers op Instagram te krijgen, maar hier zijn de top 7 praktijken die je zou moeten implementeren in je Instagram-marketing om spookvolgers te vermijden.

1. Plaats inhoud van hoge kwaliteit

De beproefde manier om volgers te krijgen is doorinhoud van hoge kwaliteit plaatsenwaarmee andere gebruikers in contact willen komen.

U wilt met name zeker weten dat de 12 meest recente foto's die deel uitmakenje raster heeft een sterke kenmerkende stijlzodat nieuwe gebruikers vanaf het begin een idee krijgen van waar uw merk voor staat.

(Video) 12 SCARY GHOST Videos That'll Make You Sleep with the Lights On

Nemen@thedrybarbijvoorbeeld. Al hun foto's draaien om hun kernactiviteit van haar- en schoonheidsproducten, terwijl ze samenhangend in hun gele kleuren passen.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (9)

2. Voeg geo-locaties toe aan uw bericht

Zorg ervoor dat u populaire locaties tagt, zodat u uw bereik aanzienlijk kunt vergroten.

Door een locatie aan uw foto's toe te voegen, vergroot u de kans dat u op de Explore-pagina wordt weergegeven en komt u in de feed van mensen op dezelfde locatie als u.

3. Gebruik hashtags

Hashtags kunnen ook het bereik van uw Instagram-inhoud drastisch vergroten, zodat u zeker weet dat ueindigen op de nieuwsfeedvan mensen die geïnteresseerd zijn in wat u promoot. Voer na het plaatsen van een foto een verzameling hashtags in een eerste opmerking in.

Websites zoalsalles-hashtag.combied de populairste hashtags op Instagram aan en genereer verschillende hashtags op basis van de inhoud die je plaatst.

Zorg ervoor dat u wat brancheonderzoek doet voordat u begint om ervoor te zorgen dat u dat benthet kiezen van de juiste hashtags voor uw merk.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (10)

4. Interactie op de app

Het gemeenschappelijke thema van elk sociaal platform is om in contact te komen met actieve gebruikers.

Reageren op de inhoud van andere gebruikers, relevante foto's leuk vinden of vergelijkbare accounts volgen, is een geweldige manier om langzaam een ​​aanhang op te bouwen.

Ga volledig biologisch metde 5-3-1-techniek.

Hoewel deze techniek wat handwerk kan vergen, kun je heel selectief zijn in met wie je communiceert en, bonus, het is helemaal gratis.

Zoek in de Instagram-app naar gerichte hashtags die je ideale klant zou gebruiken of kijk naar gebruikers die je directe concurrenten en vergelijkbare merken volgen.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (11)

Zodra je een account hebt gevonden dat je leuk vindt en je zou willen volgen:

1. "Vind ik leuk" de laatste 5 foto's die ze hebben geplaatst.
3. Reageer op hun laatste 3 foto's.
3. Krijg 1 nieuwe volger!

Bekijk voordat we naar het volgende punt gaan eerst deze infographic en deel deze met vrienden en collega'sals je het handig vindt.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (12)

5. Gebruik een hoogwaardige Instagram-groeiservice

In tegenstelling tot sommige van de "bot" -services die we eerder noemden, zijn er enkele services, zoalsVan Kick, dat kan helpen het proces van interactie met potentiële volgers te versnellen op een manier die de integriteit van uw account behoudt.

Het eerste waar u op moet letten, is iemand die een bepaald aantal volgers per een bepaalde periode belooft. Dit is een enorme rode vlag!

Om ervoor te zorgen dat de service organisch is, moet het aan de eindgebruiker zijn om al dan niet te volgen. Daarom is er geen manier om vooraf precies te bepalen hoeveel volgers u zult krijgen.

Zorg er ook voor dat de service die u kiest, kan worden aangeboden om volgers te targeten op basis van hun geografische locatie, geslacht, hashtaggebruik en andere statistieken om ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep wordt bereikt.

Omdat ze zich bezighouden met mensen met dezelfde interesses, zul je dat niet alleen doenkrijg echte volgers voor Instagram, je zult ook zien dat deze volgers op lange termijn interactie hebben met je profiel.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (13)

6. Organiseer Instagram-wedstrijden

Instagram-wedstrijden zijn een unieke manier om toegewijde volgers aan te trekken.

Wedstrijden kunnen zo simpel zijn als gebruikers een vriend laten taggen in de reacties of zo ingewikkeld zijn om hun eigen foto te plaatsen en jou te taggen.

(Video) Fleeting Memories | Critical Role | Campaign 2, Episode 14

7. Maak gebruik van influencermarketing

Je kunt je bereik drastisch vergroten door samen te werken met influencers met grotekwaliteitvolgen om uw product te promoten. Dit is een geweldige tactiek omdat je hiermee een enorm publiek kunt bereiken via een gebruiker die ze vertrouwen.

Zorg ervoor dat je samenwerkt met een influencer die hiermee een hoge betrokkenheid heeftbetrokkenheidsgraadcalculatorvan Influencer Marketing Hub.

Alles wat u moet weten over Ghost-volgers op Instagram (14)

Videos

1. My SHOCKING Evidence-Based Near-Death Experience (Life After Death) | Stephanie Arnold
(Next Level Soul Podcast)
2. 20 SCARY GHOST Videos Accidentally Caught On Camera
(MINDJUNKIE)
3. Studied NDEs Across the World & What I DISCOVERED Will Give You CHILLS! | Greg Shushan Ph.D
(Next Level Soul Podcast)
4. 10 SCARY GHOST Videos That'll Mess With Your Head
(MINDJUNKIE)
5. LIVE CHANNELING: The TRUTH About What is HAPPENING In Humanity's NEXT STAGE! | Erin Lyons
(Next Level Soul Podcast)
6. 10 SCARY GHOST Videos That Will Give You Chills
(MINDJUNKIE)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 04/11/2023

Views: 5383

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.