20 beste pre-workout supplementen zonder creatine in 2023 (2023)

Disclaimer: dit bericht bevat gelieerde links.

In de snel veranderende wereld van fitness en lichaamsbeweging is het van cruciaal belang om voor te blijven op het spel, zowel voor sporters als voor enthousiastelingen. Een belangrijk element bij het maximaliseren van de prestaties is suppletie vóór de training, die een broodnodige boost van energie, focus en uithoudingsvermogen geeft. Echter, voor personen die liever geen gebruik maken van creatine, een populair ingrediënt dat in veel pre-workout supplementen zit, kan de zoektocht naar effectieve alternatieven een uitdaging zijn.

In dit artikel kun je de top 20 van beste pre-workout-supplementen zonder creatine in 2023 bekijken. Van wetenschappelijk onderbouwde formuleringen tot geavanceerde ingrediënten, we duiken in het domein van pre-workout-suppletie en ontdekken de beste producten die de gewenste voordelen bieden zonder de aanwezigheid van creatine.

20 beste pre-workout supplementen zonder creatine in 2023

 1. Elm & Rye pre-workout

 2. NITROSURGE pre-workoutsupplement

 3. GHOST Legend V2 Pre-Workout Energiepoeder

 4. Optimale voeding Amino-energie

 5. Zes sterren pre-workout + gewichtsverlies

 6. Jacked Factory NITROSURGE Shred Pre Workout-supplement

 7. Kaged Muscle Pre-Kaged Sport Pre Workout voor mannen en vrouwen, verhoog de energie

 8. LEGION Pulse pre-workout supplement

 9. AminoLean pre-workout poeder

 10. Animal Fury Pre Workout Poedersupplement voor energie en focus

 11. REDCON1 Total War Pre-workout

 12. KeyNutrients Pre Workout + Elektrolytenpoeder + BCAA-mengsel

 13. Voorbij Raw LIT

 14. Alani Nu Pre Workout Supplement poeder voor energie

 15. Nature's Nutrition Pre-Workout Poeder met Beta-Alanine & Cafeïne voor Energie

 16. Insane Labz psychotisch goud

 17. Genius pre-workout poeder

 18. BALLISTISCHE pre-workout

 19. EHPlabs OxyShred niet-stimulerend thermogeen pre-workoutpoeder

 20. RARI Nutrition Infinity pre-workoutprestaties

Een pre-workout supplement zonder creatine is een speciaal samengesteld product dat is ontworpen om atletische prestaties te verbeteren en trainingsresultaten te verbeteren, maar het bevat geen creatine als een van de actieve ingrediënten. Creatine is een van nature voorkomende verbinding die vaak wordt gebruikt in pre-workout supplementen vanwege de potentiële voordelen bij het vergroten van kracht, kracht en spiermassa. Sommige personen kunnen er echter voor kiezen om creatine te vermijden vanwege persoonlijke voorkeuren, specifieke dieetbeperkingen of bezorgdheid over mogelijke bijwerkingen.

Pre-workout supplementen zonder creatine bevatten meestal een mix van andere ingrediënten die erop gericht zijn vergelijkbare voordelen te bieden als creatine, zoals meer energie, verbeterde focus, verbeterd uithoudingsvermogen en betere spierpompen. Deze supplementen gebruiken vaak verschillende stimulerende middelen, aminozuren, vitamines, mineralen, kruidenextracten en andere prestatiebevorderende stoffen om deze effecten te bereiken.

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke ingrediënten en formuleringen van pre-workout supplementen zonder creatine aanzienlijk kunnen verschillen tussen producten en merken. Daarom is het van cruciaal belang om de productetiketten zorgvuldig te lezen, indien nodig medische professionals te raadplegen en individuele doelen en voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een pre-workout supplement zonder creatine dat aansluit bij iemands specifieke behoeften en fitnessdoelen.

1.Elm & Rye pre-workout

Cafeïne, Beta Alanine, Ashwagandha, B12, Reishi en CoQ10 behoren tot de unieke mengsels van stoffen in Elm & Rye Pre Workout die zorgvuldig zijn gemaakt om verschillende facetten van atletische prestaties te verbeteren. Elm & Rye Pre Workout biedt klanten een breed scala aan voordelen en ondersteunt tegelijkertijd trainingsgerelateerde prestaties, uithoudingsvermogen, focus en kracht.

Mensen die dit pre-workout supplement nemen, zouden hogere energieniveaus, een scherpere focus, langere prestatiepieken en verbeterde spiergroei moeten verwachten. Atleten en fitnessliefhebbers kunnen hun prestaties maximaliseren en hun trainingsomgeving verbeteren met Elm & Rye Pre Workout om de gewenste resultaten te behalen.

2.NITROSURGE Pre-workoutsupplement

Het krachtige pre-workout supplement NITROSURGE is zorgvuldig samengesteld door wetenschappers om u te helpen het meeste uit uw training en prestaties te halen. Voor verbeterde kracht, uithoudingsvermogen, energieniveaus en spierpompen bevat deze innovatieve formule voedingsstoffen zoals bèta-alanine, citrulline-malaat en watervrij betaïne die klinisch zijn gedoseerd.

Door mentale helderheid te bevorderen en vermoeidheid te verminderen, verhoogt de toevoeging van cafeïne, niacine en vitamine B12 de effecten van dit pre-workout supplement nog verder. U kunt bij elke portie betere prestaties, meer energie, een scherpere focus en spiergroei verwachten.

3.GHOST Legend V2 Pre-Workout Energiepoeder

Een krachtig pre-workoutproduct genaamd GHOST Legend V2 Pre Workout is gemaakt om klanten een schokkende boost van energie en focus te geven. Om betere prestaties en uithoudingsvermogen te bevorderen, bevat dit product een specifieke mix van werkzame stoffen, zoals Beta Alanine, Cafeïne watervrij en Niacinamide.

Naast de actieve componenten bevat GHOST Legend V2 Pre Workout ook natuurlijke extracten van bittere sinaasappelschil, guarana en groene koffiebonen die bedoeld zijn om het energieniveau nog meer te ondersteunen. Met behulp van dit pre-workoutsupplement kunt u tijdens uw training meer kracht, meer uithoudingsvermogen en aanhoudende prestaties verwachten.

4. Optimale voeding Amino-energie

Amino Blend: een vakkundig samengesteld mengsel van cruciale aminozuren bedoeld om het beste herstel na de training te bieden. Dit speciale mengsel verbetert het vermogen van het lichaam om spierweefsel weer op te bouwen, wat een snellere genezing en betere prestaties bevordert.

Ons product bevat 100 mg cafeïne per portie, afkomstig van natuurlijke stoffen zoals groene thee en/of groene koffie-extracten. Met de ondersteuning van deze natuurlijke energiebron, die je het uithoudingsvermogen en de concentratie geeft die nodig zijn om te slagen, kun je de hele dag of zware trainingen doorkomen.

5. Zes sterren pre-workout + gewichtsverlies

Six Star Pre Workout + Weight Loss is een pre-workout supplement met een wetenschappelijk ontwikkelde samenstelling dat doelstellingen voor gewichtsverlies ondersteunt en tegelijkertijd de consument een energiestoot geeft. L-Carnitine, watervrije cafeïne en extract van groene thee zijn enkele van de speciale chemicaliën in dit supplement die samenwerken om de stofwisseling te versnellen en vet te verbranden.

6. Jacked Factory NITROSURGE Shred Pre Workout-supplement

Factory Jacked De geavanceerde mix van NITROSURGE Shred Pre Workout Supplement biedt de ideale balans tussen energie, focus en vetverbrandende stoffen. Beta-alanine, cholinebitartraat, watervrije cafeïne en extract van groene koffiebonen zijn enkele van de actieve chemicaliën in dit product die samenwerken om de vetvermindering te verbeteren en tegelijkertijd de mentale helderheid en aandacht te verbeteren.

Door klanten tijdens hun training consistente energieniveaus te geven, versterkt de combinatie van niacine en vitamine B12 de effecten van dit pre-workoutproduct nog verder. U kunt bij elke maaltijd hogere prestaties, meer gedefinieerde spieren, meer uithoudingsvermogen en snelle vetverbranding verwachten voor de beste trainingsresultaten.

7.Kaged Muscle Pre-Kaged Sport Pre Workout voor mannen en vrouwen, verhoog de energie

Pre-Kaged Sport® is een flexibel pre-workout supplement gericht op het verbeteren van atletische prestaties, het vergroten van het uithoudingsvermogen en het helpen van nieuwkomers op de pre-workout supplementenmarkt. Een uitgebalanceerde hoeveelheid organische cafeïne, elektrolyten en vitale componenten zoals Carnosyn®, BetaPower® en L-Citrulline worden geleverd door elke schep van dit buitengewone supplement dankzij de zorgvuldige formulering.

8.LEGION Pulse Pre Workout-supplement

Pre-workout supplement Pulse valt op als een natuurlijk gezoete en gearomatiseerde keuze die aanzienlijke en robuuste concentraties van stoffen biedt met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Deze omvatten bekende stoffen zoals L-citrulline-malaat, betaïne, bèta-alanine en alfa-GPC die te vinden zijn in verschillende stikstofmonoxide-supplementen.

9.AminoLean Pre Workout-poeder

AminoLean Pre Workout Powder is een betrouwbare manier om trainingsprestaties te verbeteren en is gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Deze pre-workout pil levert een schone en langdurige energieboost met een bescheiden 125 mg natuurlijke cafeïne, waardoor gebruikers klaar zijn om aan hun oefeningen te beginnen en tegelijkertijd een betere mentale focus stimuleren. De stimulerende eigenschappen van AminoLean Pre Workout Powder helpen consumenten ook om de hele dag alert en productief te blijven, ook buiten de sportschool.

10.Animal Fury Pre Workout-poedersupplement voor energie en focus

Animal Fury, een krachtig pre-workout energiedranksupplement, biedt een combinatie van essentiële elementen voor topprestaties. Elke portie van deze formule bevat 350 mg cafeïne, 5 g BCAA's, 6 g citrulline-malaat, 2 g bèta-alanine, 1 g L-tyrosine en andere krachtige ingrediënten om atleten van brandstof te voorzien en te stimuleren.

11.REDCON1 Total War Pre-workout

De krachtige pil Total War Preworkout voor mannen en vrouwen is gemaakt om de trainingsprestaties te verbeteren. Total War probeert het uithoudingsvermogen van de spieren te vergroten en tegelijkertijd vermoeidheid te minimaliseren dankzij de toevoeging van het aminozuur beta-alanine in de formule. Met behulp van deze effectieve preworkout-pil kunnen gebruikers een transformerende training ervaren die hun verwachtingen overtreft.

12.KeyNutrients Pre Workout + Elektrolytenpoeder + BCAA-mengsel

Om de trainingsprestaties te verbeteren, biedt KeyNutrients Pre Workout + Electrolytes Powder + BCAA Blend een complete oplossing. Essentiële elektrolyten, waaronder zout, kalium, calcium en magnesium, zijn overvloedig aanwezig in deze formule en helpen krampen te voorkomen en spiercontractie tijdens het sporten te ondersteunen. Deze pre-workout drankcombinatie bevat ook een 2:1:1 BCAA-mix, die de spieren de ondersteuning geeft die ze nodig hebben om te groeien en sterker te worden, terwijl ook het ongemak wordt verminderd.

13. Voorbij Raw LIT

Voor zowel mannen als vrouwen die hun zwaarste trainingssessies willen doorstaan, komt de Beyond Raw LIT pre-workout naar voren als de beste optie. De geconcentreerde mix van dit pre-workout supplement richt zich op krachtige energie, mentale helderheid en ondersteuning van stikstofmonoxide, waardoor klanten een goed gedoseerde en efficiënte remedie krijgen.

14.Alani Nu Pre Workout Supplement poeder voor energie

Dit pre-workout supplement is een krachtige mix van voedingsstoffen, waaronder 200 mg cafeïne voor energie, 1,6 g bèta-alanine, 6 g citrulline en 500 mg L-tyrosine om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Dit product kan in verschillende verpakkingen worden geleverd om de versheid en kwaliteit te behouden.

15. Nature's Nutrition Pre-Workout-poeder met bèta-alanine en cafeïne voor energie

Dit pre-workout poeder biedt een complete oplossing voor energie, kracht, focus en pomp tijdens trainingen, waardoor het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Dit supplement voedt intensieve trainingssessies, waardoor gebruikers hun beperkingen kunnen overschrijden en optimaal kunnen presteren. Het bevat een sterke 250 mg cafeïne.

Cafeïne en L-Theanine worden aan de mix toegevoegd om energie te bevorderen en kalmte en focus aan te moedigen. Mensen die deze combinatie gebruiken, kunnen tijdens het sporten gefocust en wakker blijven.

16. Insane Labz psychotisch goud

Psychotic Gold is gemaakt om je een pure, krachtige energiestoot te geven, zodat je gefocust en betrokken blijft lang nadat je training voorbij is. Deze pre-workout krachtpatser zorgt voor een gestage energieboost die je tijdens je trainingen geïnspireerd en gefocust houdt.

L-Citrulline, Beta Alanine en Agmatine Sulfate zijn componenten van Psychotic Gold die door de wetenschap zijn ondersteund. Samen verhogen deze krachtige NO-versterkers de bloedstroom en ontketenen verbluffende pompen die beter presteren dan de concurrentie.

17.Genius Pre Workout-poeder

Het merk Genius vond Genius Pre Workout Powder uit, een mind-to-muscle pre-workout die bedoeld is om een ​​stimulerende en op noötropica gebaseerde ervaring te bieden. Met behulp van pure, wetenschappelijk ondersteunde componenten probeert dit pre-workout supplement je spieren te stimuleren, het uithoudingsvermogen te verbeteren en spierpijn na het sporten te verminderen. Genius Pre functioneert ook als een productiviteitsverbeteraar door zowel mentale als fysieke prestaties te verbeteren.

Elke fles bevat 20 maatlepels Genius Pre Workout Powder, die voldoende van dit krachtige supplement bevatten. Je pre-workout routine krijgt een nieuwe, verfrissende draai met de Grape Limeade-smaak.

18.BALLISTISCH Pre-workout

De krachtige elementen in BALLISTIC Pre Workout zullen uw training verbeteren. Elke maatschep bevat maar liefst 5 g citrulline, waardoor je spieren vol, sterk en hard aanvoelen. Citrulline staat bekend om zijn vermogen om de aanmaak van stikstofmonoxide te verhogen, wat een betere doorbloeding en betere prestaties bevordert door te ontspannen en de functie van uw bloedvaten te verbeteren.

19.EHPlabs OxyShred niet-stimulerend thermogeen pre-workoutpoeder

OxyShred is een niet-stimulerend thermogeen pre-workoutpoeder van EHPlabs dat een nieuwe benadering hanteert om het energieniveau en het algemene welzijn te verhogen. Deze geavanceerde oplossing werkt door vet af te leveren in de centrale verwerkingseenheid van uw cellen, waar het wordt omgezet in natuurlijke energie, waardoor focus en alertheid worden gestimuleerd. De toewijding van OxyShred aan het gebruik van alleen natuurlijke chemicaliën en het vermijden van stimulerende middelen die een negatief effect kunnen hebben op uw bijnieren, het centrale zenuwstelsel, de hartslag en de bloeddruk, onderscheidt het van concurrerende producten.

20.RARI Nutrition Infinity pre-workoutprestaties

Infinity Pre-Workout Performance is een hoogwaardig supplement dat wordt aangeboden door RARI Nutrition en dat is gemaakt om natuurlijke energie te leveren, de pomp in stand te houden en de aandacht te vergroten tijdens uitdagende oefeningen. Zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van deze pre-workoutoplossing, die is ontworpen voor iedereen die zijn prestaties in de sportschool wil verbeteren.

Met een sterke veganistische samenstelling die helpt bij het verminderen van spiervermoeidheid, bestrijdt Infinity Pre-Workout Performance spiervermoeidheid. Deze krachtige mix is ​​speciaal gemaakt om mensen te helpen zelfs de moeilijkste trainingssessies door te komen en tegelijkertijd algehele kracht en uithoudingsvermogen te bevorderen.

FAQs

20 beste pre-workout supplementen zonder creatine in 2023? ›

Ja, deze twee producten sluiten perfect aan op elkaar! Pre-workout zorgt voor meer focus en energie en creatine zorgt voor meer explosieve kracht. Echter dien je altijd rekening te houden met de mogelijke dosering aan creatine in een pre-workout product.

Kan een pre workout samen met creatine? ›

Ja, deze twee producten sluiten perfect aan op elkaar! Pre-workout zorgt voor meer focus en energie en creatine zorgt voor meer explosieve kracht. Echter dien je altijd rekening te houden met de mogelijke dosering aan creatine in een pre-workout product.

Wat kan je nemen in plaats van pre workout? ›

Ook voor een pre-workout zijn er voldoende alternatieven waarmee je je lichaam en geest even lekker kan oppeppen.
 1. Koffie. In plaats van een pre-workout, kun je ook gewoon een zwarte koffie drinken om wat cafeïne binnen te krijgen. ...
 2. Banaan. ...
 3. Twee dadels. ...
 4. Yerba Maté ...
 5. Glas bietensap. ...
 6. Handje rozijnen. ...
 7. Guaraná
Jul 24, 2021

Wat is de gezondste pre workout? ›

De Pre Workout van Gold Standard is de beste pre workout en komt als nummer 1 uit de test van InfoFitness. Naast de juiste dosering in cafeïne en beta-alanine, zit er ook een flinke hoeveelheid vitamine, creatine, citrulline, tyrosine en carnitine in.

Kan je elke dag pre-workout nemen? ›

Over het algemeen raden we aan om pre-workout supplementen niet meer dan 3-4 keer per week te gebruiken om gewenning te voorkomen en de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

Hoeveel taurine in pre-workout? ›

Taurine in pre workout

Daarin zit 1000 mg taurine. Dat is evenveel als in een blikje energydrank. Tip van leefstijlcoach Michelle: wissel de Pre Workout shot en de Fatburner shot af. Naast je gezonde dagelijkse voeding natuurlijk!

Hoe lang geen koffie na creatine? ›

De halfwaardetijd van caffeïne is gemiddeld 5 uur (verschilt nogal per persoon). Dat betekent dat na 5 uur nog de helft van de caffeïne in je bloedsomloop zit. Als je alleen 's ochtend koffie neemt en 's avonds laat de creatine, dan kun je het remmende effect nog omzeilen.

Kun je creatine in je kwark doen? ›

Je kunt wel creatine met water mengen door goed te roeren of te schudden en het dan opdrinken. Je kan het ook in je kwark of eiwitshake gooien. Wel goed roeren dus.

Hoelang geen koffie na creatine? ›

Neem dan je creatine een paar uur voor of nadat je cafeïne hebt gehad. Of drink gewoon minder koffie.

Wat is een goede natuurlijke pre-workout? ›

Pre-workout Fruitsmoothie

Fruit is namelijk de voorkeursbron van energie van je lichaam. Gooi dus wat fruit in de blender, zoals bijvoorbeeld banaan en blauwe bessen en voeg er wat pindakaas, havermout en amandelmelk aan toe. De ideale energiebom voor bijvoorbeeld jouw HIIT-training.

Wat is een goede pre-workout? ›

De beste pre-workouts voor spieropbouw

Kijk dan niet verder dan een pre-workout met creatine, zoals ABE Ultimate Pre-workout of C4 Ultimate. Met een dagelijkse inname van 3 gram stimuleert creatine namelijk de spiergroei bij explosieve krachtsinspanningen. Ideaal als je regelmatig in de sportschool te vinden bent!

Wat doet pre-workout met je hart? ›

Gezondheidswaarschuwing: grote dosis cafeïne

Het nemen van te veel energiestimulerende middelen komt met bekende risico's, zeker voor jonge mensen. Een grote dosis cafeïne kan bijvoorbeeld hartgerelateerde bijwerkingen hebben, zoals hartkloppingen en extra of gemiste slagen.

Wat is de sterkste pre-workout in Nederland? ›

Het is, naast creatine poeder, een van de meest gebruikte supplementen binnen de sportwereld en is vooral razend populair onder jongeren. Al een hele tijd was er een discussie, wat is dan de sterkste pre-workout van Nederland? Kosso Nutrition is hierin met een overduidelijk antwoord gekomen, de MADLABS pre-workout.

Waarom krijg je tintelingen van pre-workout? ›

Door de beta-alanine worden deze pijnreceptoren gestimuleerd om een signaal door te geven naar je hersenen, dat normaal in gang gezet wordt door warmte of pijn. Dit zijn de tintelingen. Het lijkt alsof deze receptoren dus iets voelen, terwijl dat in het echt niet zo is.

Is pre-workout het waard? ›

Het gebruik van pre-workout kan je helpen om meer energie te hebben, alerter te zijn, je vermoeidheid te verminderen en de doorbloeding naar je spieren te stimuleren. Zo kun je langer en intensiever trainen en boek je dus betere resultaten.

Hoe ver van te voren moet je pre-workout nemen? ›

Bij een pre-workout met cafeïne en bèta-alanine raden we je aan om het voedingssupplement ongeveer 30 tot 60 minuten van tevoren in te nemen. Zo geef je je lichaam de tijd om de pre-workout in de bloedsomloop te laten circuleren en voel je al snel de voordelen van het voedingssupplement.

Hoe lang duurt het voor pre-workout? ›

Bij de meeste sporters zal een Pre Workout beginnen te werken na zo'n 15 tot 30 minuten. De energieboost zwakt na ongeveer 60 minuten af, maar dit betekent niet dat alle cafeïne uit je lichaam is.

Hoe lang werkt pre-workout in? ›

Een normale scoop pre bevat gemiddeld 175mg cafeïne, Dit betekent dat je zeker nog 5 uur effecten van de cafeïne kan voelen. Na die 5 uur is er nog wel cafeïne aanwezig, maar hier voel je niets meer van. Dat komt doordat de cafeïne al lang in je lichaam aanwezig is en je lichaam 'went' hieraan.

Hoe lang duurt het voor pre-workout werkt? ›

Na het innemen duurt het 15 tot 30 minuten voordat je de eerste effecten merkt. Het is dus aan te raden dat je je pre workout ook ongeveer 15 minuten voor je training neemt. Je merkt voornamelijk de werking van pre workout door de stoffen cafeïne en beta-alanine.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 02/01/2024

Views: 5273

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.